ویزای کارآفرینی کانادا

 

​ویزای کار آفرینی کانادا

ویزای کار آفرینی کانادا چیست؟  در این مقاله قصد داریم که توضیحات مفصلی راجع به ویزای کار آفرینی کانادا ارائه نماییم. در ابتدا لازم است که بدانیم:

شرایط ویزای کارآفرینی کانادا چیست؟

​​​​ تاسیس یک بیزینس در کانادا می‌باشد ولی تفاوت‌های زیادی دارند. از بُعد شرایط استان‌های کانادا با یکدیگر، چون هر یک از استان‌ها برنامه‌های خاص خود را در مورد ویزای کارآفرینی کانادا دارند و در موارد حقوقی بسیار با هم فرق می‌کنند.
شرایطی مثل نوع ویزا و میزان سرمایه‌گذاری و شرایط و مدارک مورد نیاز فرد متقاضی این پروگرام از تفاوت‌های استان‌های کانادا است.

با بررسی تخصصی تمامی استان‌ها با یکدیگر استان‌های آنتاریو و بریتیش کلمبیا شرایط بسیار سخت‌تری نسبت به استان‌های دیگر کانادا را دارند و استان‌های منیتوبا و پرنس ادوارد به مراتب شرایط راحت‌تری نسبت به استان‌های دیگر کانادا دارند.

در قسمت زیر به طور خلاصه از شرایط و ویژگی‌های مشترک برنامه مهاجرت کارآفرینی کانادا را برسی می کنیم.
​در برنامه ویزای کارآفرینی کانادا برای تشکیل دادن پرونده برنامه مهاجرت کارآفرینی کانادا ، باید پرونده خود را در یکی از اداره‌های مهاجرت استان انتخاب شده تشکیل دهید.
به طور کل می‌توان گفت در تمامی روش‌های مهاجرت کارآفرینی کانادا متقاضیان این پروگرام باید برای سرمایه ‌گذاری جهت شروع یک بیزینس و شروع کسب و کار جدید به اداره مهاجرت تعهد دهند و بعد از آن می‌توانند برای خود و خانواده خود ویزا کانادا را کسب کنند.

​اخذ اقامت دائم کانادا

شرایط سرمایه گذاری برگشت پذیر (که میزان آنها بستگی به استان مورد نظر دارد) که شهر های تورنتو و‌ ونکوور پر‌هزینه‌ترین آنها می‌باشند.

عدم نیاز به انجام سرمایه‌گذاری تا قبل از ورود به کشور کانادا (فرد متقاضی این فرصت را دارد که در یک بازه زمانی ۶ الی ۱۲ ماه از زمان ورود به کانادا استارت بیزینس خود را بزند)

سرعت بسیار بالای رسیدگی به این پرونده‌ها نسبت به سایر پرونده‌های مهاجرت کانادا از نکات مثبت و مهم این پروگرام است.

متقاضی این پروگرام اقامتی در ابتدا باید صاحب دارایی حداقل ۳۰۰ هزار دلاری باشد و باید ثابت کند که این وجه را از طریق قانونی کسب کرده است.

فرد متقاضی این نوع از پروگرام باید ثابت کند که سابقه مدیریت حداقل یک بیزینس را در ۳ سال گذشته دارا بوده است.

فرد متقاضی در این پروگرام باید یک تعهد نامه مبنی براینکه یک شرکت فعال کانادایی احداث‌ می‌کند در یک آدرس و‌ مکان مشخص شده و مدت زمان دقیق آنرا مشخص می‌کند و حداقل یک کارمند تمام وقت کانادایی را که از اعضای خانواده خود نباشد استخدام می‌کند را به امضا برساند.
و باید دولت را متقاعد کند که تعهدات خود را حداکثر در مدت زمان ۳ سال انجام دهد و در صورتی که در این مدت تخلف کند این ویزا باطل می‌شود.

برنامه ویزای کارآفرینی کانادا در نوا اسکوشیا

تمامی برنامه های سرمایه گذاری کانادا و‌ برنامه های ویزای کارآفرینی کانادا به روش استانی از حالت اقامت دائم به ورک‌پرمیت و یا به عبارتی به ویزای کار تغییر پیدا کرده اند.

در این برنامه ها فرد ‌متقاضی مهاجرت کانادا در لحظه ی ورود با ویزای کار کانادا وارد کانادا می شود.

در این دسته از برنامه ها فرد پس از مهاجرت به کانادا و پس از سرمایه گذاری کردن در استان مربوطه با پرداخت مالیات و‌ استخدام کردن کارکنان تمام وقت و ایجاد شغل می‌توانند اقامت دائم کانادا را اخذ کنند.

برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا نیز همانند برنامه های دیگر از این قانون پیروی می‌کنند.

در برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا، فرد در ابتدا با ویزای کار کانادا وارد می‌شود و سپس با خرید یک بیزینس با سرمایه حداقل ۱۵۰ هزار دلار کانادا و مدیریت کردن بیزینس در یک فاصله زمانی ۱ ساله می‌تواند اقامت دائم کانادا را دریافت کند.

 

در ویزای کارآفرینی کانادا چه نیازهایی دارید ؟

دارایی شخص متقاضی و همسر وی (شامل اسناد املاک و حسابهای بانکی) باید بیشتر از ۶۰۰ هزار دلار باشد و دارایی های شما با دلار دولتی حساب می‌شود.
فرد متقاضی باید حداقل ۱۱۵ امتیاز از برنامه مهاجرتی این استان را کسب کند.
فرد متقاضی باید در ۳ سال گذشته مدیریت بیزینس خود را داشته باشد و حداقل ۳۴٪ سهام بیزینس برای وی باشد و برای افرادی که سابقه مدیریت کردن بیزینس را دارند باید فرد در ۱۰ سال گذشته ۵ سال را سابقه مدیریت داشته باشد.
داشتن مدرک زبان ایلتس و یا مدرک زبان CLB5
فرد متقاضی باید دارای حداقل مدرک دیپلم باشد.
فرد متقاضی باید یک سفر کاری به استان مورد نظر را داشته باشد.
مراحل اجرایی شدن  برنامه کارآفرینی نوا اسکوشیا:
مرحله نخست تشکیل دادن پروفایل (EOI) برای فرد متقاضی در استان نوا اسکوشیا
مرحله بعدی دریافت ITA
مرحله سوم مصاحبه فرد با استان مربوطه و توافق نامه بین وی و استان مربوطه
مرحله چهارم گرفتن ویزای کار کانادا و ثبت بیزینس در استان نوا اسکوشیا
مرحله بعدی در یافت دعوتنامه از این استان
مرحله نهایی در خواست فرد متقاضی برای اخذ اقامت دائم کانادا
این برنامه دارای شرایط خاصی است که مدام دچار تغییر و تحول می شود.
لطفا برای کسب آخرین اطلاعات و جزییات با مشاورین ما در تماس باشید.

​برنامه ویزای کارآفرینی کانادا استان نیوبرانزویک

قابل توجه عزیزانی که از این پروگرام قصد مهاجرت به کانادا را دارند، باید در جریان باشند برنامه کارآفرینی این استان که می‌توان از آن تنها به عنوان برنامه سرمایه گذاری در کانادا یاد کرد و منجر به اقامت دائم کانادا می‌شد، بسته شده است.

البته برنامه این استان که منجر به اقامت دائم کانادا می‌شد برای مدت محدودی بسته شده است.
به احتمال خیلی زیاد این برنامه کارآفرینی مانند سایر استان‌های کانادا نیز به حالت ورک‌پرمیت تغییر خواهد کرد و در ابتدا اقامت دائم کانادا به متقاضیان داده نمی‌شود.

هم اکنون استان‌های کشور کانادا مانند انتاریو، بریتیش کلمبیا، منیتوبا، ساسکاچوان، نوا اسکوشیا و پرنس ادوارد همگی دارای برنامه‌های کارآفرینی استانی هستند که همگی این استان‌ها اول باید با ویزای کار کشور کانادا وارد کشورکانادا شده و یک طرح بیزنسی ارائه دهند.

پس از قبولی، ویزای کار کانادا را اخذ کرده و پس از آن باید طرح ارائه شده را در استان مورد نظر اجرایی کنند و پس از آن اقامت دائم کانادا را دریافت کنند.

پس ازمهاجرت به کانادا از کارکرد بین یک تا دو سال، (البته شرایط هر استان با استان دیگر فرق دارد) و در صورت تایید مقدار سرمایه گذاری ارائه شده در طرح تجاری مقدماتی می‌توانید اقامت دائم کانادا را دریافت کنید

برنامه مهاجرت کارآفرینی استان منیتوبا

از ابتدای سال ۲۰۱۸ روند اخذ اقامت از طریق استان منیتوبا تغییرات گسترده‌ای کرده  و شرایط آن نسبت به گذشته تغییرات اساسی داشته است.
در گذشته با پرداخت ۱۰۰ هزار دلار و‌ دارا بودن یکسری شرایط منجر به اخذ اقامت می‌شد ولی با توجه به قوانین به روز دیگر در ابتدا منجر به اقامت نمی‌شود و در ابتدا با ویزای کار وارد استان شده و‌ در صورت خرید بیزینس و ایجاد شغل منجر به اقامت می‌شود.

  این پروگرام برای چه کسانی مناسب است ؟

برنامه جدید استان منیتوبا برای مدیران شرکت و صاحبین مشاغل معمولا مناسب‎تر می‌باشد.شخص متقاضی بعد از اخذ ویزای کار طی ۲ سال این فرصت را داراست که یک بیزینس را خریده و راه‌اندازی کند و در صورت موفق بودن بیزینس فوق می‌تواند ویزای کار خود را تبدیل به اقامت کند و باید به این نکته توجه کرد که دیگر مانند پروگرام قبلی احتیاج به ودیعه ۱۰۰ هزار دلاری نمی‌باشد.

شرایط پروگرام  برنامه استانی منیتوبا:

فرد متقاضی بایستی اثبات کند که در ۵ سال گذشته دارای ۳ سال سابقه کاری و یا مدیریتی در یک بیزینس باشد.
باید دارای ایلتس ۵ زبان انگلیسی باشد.
متقاضی باید اثبات کند که دارایی خالص به مبلغ ۶۰۰ هزار دلار در کشور خود را داراست.
فرد باید حداقل مدرک تحصیلی دیپلم را دارا باشد.
فرد متقاضی باید با خرید یک بیزینس به مبلغ ۲۵۰ هزار دلار در شهر وینیپگ که مرکز منیتوباست و یا اطراف وینیپگ ۱۵۰ هزار دلار و استخدام کردن تمام وقت یک نیروی کانادایی
فرد متقاضی باید بیزینس پلن مربوط به شغل خود را ارائه کند.
فرد متقاضی باید سفری به استان منیتوبا داشته باشد که امتیازات لازم را کسب کند.
درصورت متاهل بودن، همسر ایلتس ۵ داشته باشد.
برنامه مهاجرت کارآفرینی استان پرنس ادوارد‌
برنامه سابق پرنس ادوارد که در اواخر سپتامبر ۲۰۱۸ بسته شد که قبل از بسته شدن با پرداخت مبلغ ۲۰۰ هزار دلار و یک سری شرایط دیگر مانند شرایط سنی و داشتن مدرک ایلتس و … منجر به اقامت می‌شد ولی بعد از بسته شدن این پروگرام مانند استان منیتوبا به سمت ورک‌ پرمیت پیش رفت.

می‌توان گفت شرایط دریافت اقامت را مشروط به ایجاد بیزنس کرده است دقیقا همانند آنچه در استان‌های بریتیش کلمبیا و انتاریو و منیتوبا در جریان است.

در برنامه به روز دیگر به هیچ عنوان نمی‌شود صرفا با پرداخت مبلغی بعنوان ودیعه اقامت را دریافت کرد بلکه در ابتدا بایستی با دریافت اجازه کار وارد استان پرنس ادوارد شد و بیزینس مورد نظر خود را شکل داد و پس از آنکه به تایید اداره مهاجرت پرنس ادوارد رسید به شما اقامت دائم داده می‌شود.

شرایط جدید این پروگرام چگونه است؟

نیازی به سپرده امانی ۲۰۰ هزار دلار نیست.
پروسه رسیدگی ویزای کار در کمتر از چهار ماه انجام می‌شود.
حداقل سطح زبان انگلیسی ایلتس ۴ می‌باشد که به هیچ عنوان نمره بالایی نمی‌باشد.
به هیچ عنوان جمع میزان دارایی شما در کشورتان دیگر ملاک‌ نیست.
به دلیل رقابت موجود در این برنامه مهاجرتی بهترین کاندیدا انتخاب می‌شود و بهترین کاندیدا کسی است که امتیاز او بیش از ۱۳۹ از مجموع ۲۰۰ امتیاز باشد.

حالا زمان آن است که با جدول امتیاز‌بندی جدید آشنا شوید:

سن (حداکثر ۲۰ امتیاز برای سن ۲۵ تا ۴۵ سال )
زبان انگلیسی (بین ۱۰ تا ۴۰ امتیاز برای سطح ایلتس پنج به بالا)
تحصیلات (بین ۱۲ تا ۲۰ امتیاز برای تحصیلات دانشگاهی)
سابقه مالکیت بیزنس (حداکثر ۵۰ امتیاز)
نامه حمایت صادره از انجمن‌های شهری در جزیره (حداکثر ۳۵ امتیاز)
قدرت انطباق با محیط (حداکثر ۳۵ امتیاز برای عواملی شامل سابقه کار همسر، زبان انگلیسی همسر، سابقه کشاورزی)
تمکن مالی برای ایجاد بیزنس به مبلغ حداقل ۱۵۰ هزار دلار
ویزای کار دو ساله است و متقاضی متعهد می شود در فاصله دو سال از تاریخ اخذ ویزای کار در جزیره حداقل برای مدت ۱۲ ماه اقامت داشته باشد و بیزنس خود را اداره کند

​برنامه مهاجرت کارآفرینی بریتیش کلمبیا

بریتیش کلمبیا در سال های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته و از لحاظ شرایط اقلیمی و آب و هوایی بسیار مساعد است.
این امر موجب شده که تعداد زیادی از هموطنان مهاجر ما این استان (خصوصا شهر‌های نورث ونکوور و‌ وست ونکوور) را برای سکونت انتخاب کنند.

جالب است بدانید تجربه دراز مدت ثابت کرده‌ که اکثر ایرانیان مهاجر در ابتدا استان‌های دیگر کانادا را انتخاب می‌کنند اما بعد از گذشت چندسال به استان بریتیش کلمبیا رفته‌ و آنجا را به عنوان محل زندگی بر می‌گزینند.

استان بریتیش کلمبیا دارای دو‌ پرگرام مهاجرتی می‌باشد که هر کدام از هم متفاوت است:
برنامه‌های مهاجرت دیگری از طریق تخصص و مهاجرت از طریق بیزنس می‌باشد.

برنامه اول: اقامت از طریق تخصص به استان بریتیش کلمبیا:

این پروگرام اقامتی در چند دسته تقسیم بندی شده است:
نیروی کارگران متخصص، فارغ التحصیلان و متخصصین امور درمانی و بهداشتی، فارغ التحصیلان دانشگاه‌های استان‌های کانادا

مورد اول که مربوط به کارگران ماهر می‌باشد باید یکسری شرایط لازم داشته باشند که بتوانند تشکیل پرونده دهند و شرایط این چنین می‌باشد:
باید پیشنهاد شغلی بسیار معتبر از این استان برای کار تمام وقت داشته باشند.
دارای سابقه کار و‌ مهارت در زمینه مدیریت و کسب و کار داشته باشند.
تحصیلات مرتبط با سابقه کار خودشان داشته باشند.

اما گروه دوم که مربوط به متخصصین حوزه های بهداشتی و درمان است:
این افراد مانند گروه قبلی باید پیشنهاد شغلی معتبر داشته باشند و یا با سابقه تجربه کار به عنوان پزشک و پرستار و ماما و ……
و گروه آخر هم مانند گروه قبلی است و فرد باید دارای تحصیلات مرتبط با سابقه فرد باشد.
گروه بعدی مربوط به فارغ التحصیلان دانشگاه‌ها می‌باشد  و این گروه هم احتیاج به پیشنهاد شغلی بسیار معتبر و‌ تجربه کار در یکی از حوزه‌های تخصصی و مدرک دانشگاهی که فرد فارغ‌التحصیل شده است و نکته مهم این است که تمامی گروه‌ها بایستی مسلط به زبان انگلیسی باشند.

برنامه دوم: کسانی که از طریق برنامه های تجاری می‌خواهند اقامت بگیرند:

این روند اقامتی بسیار پیچیده می‌باشد نسبت به برنامه های فدرال و یا استان‌های دیگر کانادا

در ابتدا شخص باید یک ارزیابی ابتدایی توسط اداره مهاجرت استان انجام دهد و مرحله بعد باید یک مصاحبه حضوری با شخص متقاضی در اداره مهاجرت استان انجام شود و پس از قبولی باید یک قرار‌داد بین فرد و دولت امضا شود و در نتیجه این قرارداد منجر به این می‌شود که به فرد اجازه کار با مدت ۲ سال داده می‌شود و شخص بعد از ورود به استان باید تمامی تعهدات خود را اجرا کند.
در صورتی که شخص موفق به اجرای تمامی تعهدات خود شود می‌تواند اقامت دائم را بگیرد.

برنامه مهاجرت کارآفرینی بریتیش کلمبیا
اقامت از طریق برنامه تجاری این استان به ۳ دسته تقسیم می‌شود:

دسته اول کار‌آفرینی، دسته دوم کار‌آفرینی منطقه‌ای و دسته آخر هم دسته پروژه‌های استراتژیک می باشند.
گروه اول: کارآفرینی

شرایط برای این گروه را بررسی کنیم:
سرمایه‌گذاری در یک کار معتبر و سرمایه‌گذاری به میزان حداقل ۴۰۰ هزار دلار که تجربه ثابت کرده با سرمایه ۴۰۹ هزار دلار نمی‌توانید شغلی را اجرایی کنید و این مبلغ باید بسیار بالاتر باشد.
با شروع شغل باید حداقل ۳ کارمند تمام وقت کانادایی به مدت ۲ سال استخدام کنید.
میزان دارایی خالص شما بایستی بالاتر از ۸۰۰ هزار دلار باشد.
فرد می‌تواند یک شخص را به عنوان شریک و یا دستیار به همراه خود به اداره مهاجرت معرفی کند.

گروه دوم: کار‌آفرینی منطقه‌ای
این گروه هم دارای شرایط خاص خود می‌باشد با این تفاوت که کار‌آفرین بایستی خارج از محدوده شهر ونکوور آن را ایجاد کند و باید شغلی را به وجود آورد که تمام وقت باشد و در طی دوره ۲ ساله با استخدام نیروی کار کانادایی
باید درنظر بگیرید که نمی‌تواند کسی را به عنوان شریک به همراه خود به اداره مهاجرت معرفی کنند.

شرایط برای این گروه را بررسی کنیم:

میزان سرمایه‌گذاری در یک بیزینس باید بیشتر از ۲۰۰ هزار دلار باشد.
میزان دارایی شخص باید بیشتر از ۴۰۰ هزار دلار باشد.

گروه سوم: پروژه‌‌های استراتژیک
در این گروه بر‌عکس گروه‌های قبل محدوده خاص منطقه‌ای وجود ندارد و شرایط آن به شرح زیر می‌باشد:

سرمایه‌گذاری در یک بیزینس حداقل باید ۵۰۰ هزار دلار باشد.
استخدام حداقل ۳ نفر نیروی کار کانادایی تمام وقت طی یک زمان ۲ ساله
فرد می‌تواند با خود ۵ نفر را به عنوان شریک یا کارمند متخصص به اداره مهاجرت معرفی کند.

خدمات شرکت  VIPVISA 

برای دریافت مشاوره رایگان و انواع خدمات مهاجرتی از طریق شرکت vipvisa می‌توانید با شماره‌های  ۲۸۴۲۳۰۲۳-۹۱۶۹۲۴۲۶ تماس گرفته، یا اطلاعات خود را از طریق فرم ارزیابی رایگان ما تکمیل و ارسال نمایید تا در اولین فرصت با شما تماس گرفته شود.

همچنین می‌توانید پرسش‌های خود را از طریق شماره‌ واتس اپ یا روبیکای 09126750125 از ما بپرسید و پاسخ آن‌ها را دریافت کنید.